.

.

New
7 Oz Világos, Eldobható Műanyag Poharakat által Framo, Bármilyen Alkalomra, Ice Tea, Gyümölcslé, Üdítő, Kávé, Szemüveg Bulira, Piknikre, BBQ, Utazás, Rendezvények (300, világos)

7 Oz Világos, Eldobható Műanyag Poharakat által Framo, Bármilyen Alkalomra, Ice Tea, Gyümölcslé, Üdítő, Kávé, Szemüveg Bulira,

HUF 2428.65

Készleten
Rendelhető

????A JOBB CSÉSZE KÜLÖNLEGES ESEMÉNYEK - a 7 Oz.Eldobható Műanyag Poharakat egy kényelmes 300-gróf csomag, ami ideálissá teszi őket a kertben, vagy a nyári buli.Hogy lesz piros sangria, üdítőt vagy hideg turmixot, ezek a tiszta műanyag poharak ideálisak a szórakozás kell. ????Kiváló MINŐSÉGŰ, BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT - A kis eldobható poharak gyártják a létesítményekben, ahol kiváló minőségű biztonsági előírásoknak mindig biztosított. ????ÖSSZERAKHATÓ, TISZTA, KÖNNYŰ, Ezek a műanyag poharakból isszák felszerelni, hogy teljesítik az ön igényeinek.Akkor használja őket, születésnapi partik, ünnepségek, évfordulók, Egyházi események, piknikek, tó felek, kemping, családi étkezések, GRILL partik, Karácsonyi partik, sokkal több. ♻️ ELDOBHATÓ DESIGN - Miután mindenki élvezte a hideg italok, ők egyszerűen dobja a poharat a kuka.A csészék újrahasznosítható, illetve sokoldalú, hogy használja a kézműves projektek is. ???? 100% ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT - biztosítunk feltétel nélküli garancia a termékekre.Ha bármilyen okból a termék nem felel meg a szabványoknak, a hajó vissza hozzánk egy teljes azonnali visszatérítés.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak