.

.

New
Bútor Görgő, Poharak, Éreztem, hogy a Párna Alsó Bútor Dugóval, Prémium Csúszásmentes Bútor Hullámvasút, Megakadályozza a Karcolások Védeni parkettás Minden Kerekek Bútorok, Kanapék, Ágyak, Székek(10Pack)

Bútor Görgő, Poharak, Éreztem, hogy a Párna Alsó Bútor Dugóval, Prémium Csúszásmentes Bútor Hullámvasút, Megakadályozza a Karcolások

HUF 1213.65

Készleten
Rendelhető

????Megakadályozza a karcolások : Bútorok, Kerék, Görgő, Csészéket használ, úgy érezte, pad anyag, amely hatékonyan megakadályozza bútorok közvetlenül vegye fel a kapcsolatot a padlón okoz karcolások(Márka : KRIZJUES). ????Fix, hogy megakadályozza a futó : Ha a bútor kereke, elkerülhetetlenül, mert csúszik.A Bútorok Dugóval lehet teljesen rögzíteni.Csak tedd Bútor Dugóval, a bútorok kerekek hogy teljes legyen a rögzítés.Egyszerű, könnyen kezelhető. ????Tartós anyag : csúszásmentes görgő csészéket használ, úgy érezte, pad anyag, puha, tartós, rögzített bútorokat nem könnyű sérülés, nem könnyű megtörni, alkalmas a hosszú távú használatra. ????Védi a padlót : bútor csésze ágy dugók használható kemény padló felület, fa padló felülete, csempe, padló felülete, linóleum padló, használják, hogy megvédje a földön a sérülés, karcolás. ????Alkalmas különböző kerekek : Ágy Dugóval alkalmas a hűtőszekrény alsó, az alján a bútorok, az alsó az ágy, az alján a szék, asztal, mobil étkező asztal, valamint az ebédlőasztalt.Ezt fel lehet használni a különböző bútorokat, hogy megfeleljen az ön igényeinek.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak