.

.

New
Glarks 52Pcs 20mm Barna Csavar-a Bútorok, Csúszásgátló Éreztem Pad Slider Emelet Védő faláb Méter Szék, Asztal, Kanapé, Szék (52Pcs 20MM)

Glarks 52Pcs 20mm Barna Csavar-a Bútorok, Csúszásgátló Éreztem Pad Slider Emelet Védő faláb Méter Szék, Asztal, Kanapé, Szék

HUF 4941.00

Készleten
Rendelhető

♚【, Amit kapsz】 : a Csomag tartalmazza 52pcs 20mm bútorok, párna, a bútorok fából készült láb láb szék, asztal, kanapé, szék használatát. ♚【Magas Minőségű】 : a bútorok, párna, amely köröm anyaga nagy keménységű szénacél.Extra hozzáadott gyapjú jobb rugalmasságát, illetve hosszabb használat élet, puha éreztem, csökkenti a súrlódást, valamint a zajt, miközben a bútorokat, valamint védi a parketta, kerámia, csempe, linóleum padló, meg minden egyéb, a kemény felületek a csúnya karcolás, marring pedig kár. ♚【Könnyen Telepíthető】 : Először is fúró pilóta lyuk, akkor csavart a pad mentén a predrill pont által csavarhúzó. ♚【Csavar-a Tervezett】 : A bútorok éreztem, hogy a párna célja a csavar annyi a mélyére, a szék lába, a csavar nem könnyen csúszik ki, kivéve, ha a csavarhúzóval.Ezek szilárd, stabil, mint a peel-meg-stick típusú éreztem, hogy a párna. ♚【Multi-function】 : A Láb párna ideális kanapé, ágy, asztal, székek, kanapé, étkező székek, ha telepítve van a bútor, mind a bútorok, majd ne vakard, emelet, pénzt takarít meg a javítás a padlón.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak