.

.

New
Sötét Dió Szilikon Szék Lábát Emelet Védők Érezte Párna – 16 DB Szilikon Szék Lábát, Sapkák. ILLESZKEDIK az Összes Formák. Védi A Bútor & Padló a Karcolások a Szék Lábát Takaró

Sötét Dió Szilikon Szék Lábát Emelet Védők Érezte Párna – 16 DB Szilikon Szék Lábát, Sapkák. ILLESZKEDIK az Összes Formák.

HUF 2023.65

Készleten
Rendelhető

SOHA nem LÁTOTT : a Tiszta minőség nem elérhető, bárhol bárki más.Szilikon bútorok lába sapkák éreztem, hogy a párna célja, hogy javítsa esztétikai, miközben hatékonyan védi mind a bútorok, minden típusú padló (beleértve parkettás).Könnyen csúszó : Szilikon anyag, éreztem, hogy a párna az alap lehetővé teszi, hogy a székek simán, miközben védi a padlót, valamint megakadályozza a zaj.Reverzibilis : Megadja a választás lehetőségét, hogy nem csúszó, vagy könnyen csúszó bútor elforgatásával a szilikon védő belül.Minőségi, Extra Tartós Szilikon Érezte párna : 100% - os élelmiszer-minőségű szilikon nem mérgező, mosható, jól tapad, valamint rendkívül könnyen telepíthető, miközben tartós, hosszú élettartamú, minőségi.Mennyiség pedig Illik : Jön a csomag 16 db, illetve illeszkedjen a legtöbb lábát formák, mint egy kesztyű.Illik 1.15 – 1.77 inch-es láb (további részleteket lásd alább) *KÉRJÜK, az INTÉZKEDÉS A BÚTOROK LÁBA a VÁSÁRLÁS ELŐTT*.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak