.

.

New
SunshineFace 4 Digitális Jelszó Kinyit Notebook Számítógép Zár Biztonsági Anti-Theft Kábel Zár

SunshineFace 4 Digitális Jelszó Kinyit Notebook Számítógép Zár Biztonsági Anti-Theft Kábel Zár

HUF 13446.00

Készleten
Rendelhető

Önálló szivacs tömítés a socket, hogy megvédje a számítógépet a karcolásoktól.Környezetbarát fonott acél kábel önálló mágikus öv könnyű megszervezni.Arra használják, hogy megvédjék a magas biztonsági számítástechnikai eszközök, valamint anti-theft.A lakat test lehet forgatni a rejtett kód design.Kompatibilis sokféle laptopok, valamint az egyéb berendezések használata a standard biztonsági nyílás.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Anyaga : Ötvözet Színe : Mint A Képen Látható, Kábel Hossza : Kb. 190cm/74.8 Súly : Kb. 100g/3.5 oz Jelszó Beállítása : 1. Igazítsa a helyes jelszót a nyíl oldalán a zár test, nyomd meg a kapcsolót kézzel, majd tartsa lenyomva, amíg a következő lépés befejeződött (ebben A folyamatban a kezét, nem laza) 2. Állítsa be az első jelszó, mint a 1-0-0-0, engedje el a kulcsos kapcsoló, ellenőrizze, hogy a jelszó beállítása sikeres, akkor ismételje meg a fenti lépéseket, majd adja meg a második, harmadik, negyedik jelszavak külön-külön.A Csomag Lista : 1 * A Számítógép Biztonsági Megjegyzések : 1. Ellenőrizze, hogy a jelszó van beállítva, akkor zárja be a számítógép. 2. Használata után, meg kell, hogy tárcsázza a jelszavát, azonnal, hogy megakadályozzák a zavaros karakterek által okozott véletlen visszaélés a kód váltás.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Material:
Alloy
Color:
As Picture Shown
Cable Length:
Approx. 190cm/74.8in
Weight:
Approx. 100g/3.5oz
Password Setting:
1. Align the correct password with the arrow on the side of the lock body, push the key switch by hand, and hold it down until the next step is completed (In this process your hand can not loose) :
2. Set the first password, such as 1-0-0-0, release the key switch, check whether the password is set successfully, then repeat the above steps, and then set the second, third and fourth passwords separately. :
Package List:
1 * Computer Lock :
Notes:
1. Check to make sure the password is set then lock it to your computer. :
2. After using, you need to dial the password immediately to prevent garbled characters caused by accidental misuse of the code switch. :
Megújítva

Vevők, ahogy választanak