.

.

New
Kis Szőlő Föld, Csecsemő Naplopó | Cosleeping Baba Ágy | Baba Naplopó Párna | Reverzibilis & Lélegző, az Utazás pedig Alszik (Bálnák Minta)

Kis Szőlő Föld, Csecsemő Naplopó | Cosleeping Baba Ágy | Baba Naplopó Párna | Reverzibilis & Lélegző, az Utazás pedig Alszik

HUF 6073.65

Készleten
Rendelhető

【CPC Tanúsított Szabványos】CPC Hiteles, magas minőség. 100% pamut huzat, Töltet : 100% Antiallergén & Lélegző Polyfill, Méret : 35.5 cm hosszú, 23 cm széles, 6 cm mély.Tömeg : 2.8 kg. ????BIZTONSÁGOS CO ALSZIK, MAJD LÓGNI - Az újszülött naplopó úgy tervezték, hogy az ölelés a baba teljes test, utánozzák a finom mozgások csecsemők éreztem, az anyaméhben. 360° - os csomagolt védőrács megakadályozza, hogy a baba a rolling ki, létrehoz egy biztonságos hely a baba co alszik velünk, így egy kis szünetet, folyamatosan tartja az újszülött. ????LÉLEGZŐ & ENYHE ANYAG - használjuk tartós, jól szellőző, 100% pamut fedezi a csecsemő naplopó, ez szuper puha baba érzékeny bőrét, nem mérgező belső kitöltése kínál biztonságos, megnyugtató környezetben, a csecsemő, illetve kisgyermek. ????REVERZIBILIS & ÁLLÍTHATÓ - A reverzibilis design a baba naplopó az újszülött ad más hangulat mindennapi.Csomót a kapcsolatok babák 0-8 hónapos, majd nyissa meg azt a köteléket, hogy több hely a babák több, mint 8 hónapja. ????KÖNNYŰ & HORDOZHATÓ - Gyakran a baba fészek naplopó továbbra is lehet használni, mint a kis öregszünk tevékenységek, mint a pocija, valamint támogatják, amikor a tanulás, hogyan kell ülni függetlenül.Ez könnyű, könnyen utazni, vagy elvégezni a ház körül, s a baba mellett, hogy minden alkalommal. ????LEVEHETŐ & GÉPBEN MOSHATÓ - A mashine mosható huzat a csecsemő naplopó párna lehet teljesen lekerült.EGÉSZ CIPZÁR felajánlja egy gyors telepítést, időt takarít meg a kényelmes mindennapi használatra.A mat, valamint a vasúti lökhárító jobb kezet mosni tartani a higiéniai elkerülni formában. ????100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA - termékünk csak csomagolt szállított után szigorú minőség-ellenőrzés.Ügyfél-elégedettség a legfontosabb, 100% pénz visszafizetési garancia, ha nem szereted a termékek, NEM KÉRDÉS!Ígérjük, egy év után-értékesítés szolgáltatás a fogyasztók számára.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak