.

.

New
SALUTUY Induktív Vonalat Kövesse Játékkal, Oktatási Játék Rajzolj Vonalat Kövesse Tehén Induktív Játék Újdonság a Tollat a Lányok, mind a Fiúk a Korai Oktatás(Alapértelmezett)

SALUTUY Induktív Vonalat Kövesse Játékkal, Oktatási Játék Rajzolj Vonalat Kövesse Tehén Induktív Játék Újdonság a Tollat a

HUF 4185.00

Készleten
Rendelhető

【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】Állat Induktív Vonal Rajzolása Játék, kiváló minőségű műanyag anyag, szilárd, stabil, tartós használatra.Könnyű feltölteni, illetve használatát. 【ARANYOS ÁLLAT ALAKÚ】Rajzfilm tehén modellezés, összességében úgy néz ki, csinos, gyönyörű, gyerekek, mint ez.A fény, a zene funkció, érdekes, hogy játsszon. 【 OKTATÁSI, INTERAKTÍV】a Gyerekek játszani a barátaival, vagy játszani a szülők, hogy ápolják a szülő-gyermek kapcsolat, a gyermekek jó szórakozást. 】 【VISSZAJELZÉS regény induktív játék, amely követi a jelölés vonalon mozogni.Vegye figyelembe, hogy a vastagsága a sorban kell lennie, közepes, nem túl vastag, nem túl vékony, tehén játék meg kell mozgatni a sima papír. 【A GARANCIA】megígérjük, hogy ön elégedett az értékesítés utáni szolgáltatás, ha bármilyen probléma, Kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Megoldja a problémát, hogy 24 órán belül.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak