.

.

New
Mini LED Lámpa, Szem‑gondoskodó Rajzfilm asztali Lámpa Fényes Gyakorlati Általános Célú Irodai a Ház Professzionális Felhasználásra(kék)

Mini LED Lámpa, Szem‑gondoskodó Rajzfilm asztali Lámpa Fényes Gyakorlati Általános Célú Irodai a Ház Professzionális Felhasználásra(kék)

HUF 9976.50

Készleten
Rendelhető

Nem csak bocsátanak ki, napfényes, hangulatos fény a házban vagy irodában, de a funkciója, mint a toll konténer, majd a telefon tartó.A gyerekek asztali lámpa, 180° - os forgás szög, nem könnyű, hogy mozgassa a kívánt pozícióba, majd a szög, a lehető legjobb világítási hatás az ön számára.2 fényerő szintjét, beleértve a világítást, valamint smink fény, lehetőség a több szüksége van.Összehasonlítva más tanulmány lámpa, szem‑tápláló, egyedi design add hozzá a móka a gyerekekkel.Töltés USB port jön USB kábel, könnyen hajtott egy power bank.Szolgáltatás : 1. A gyerekek asztali lámpa, 180° - os forgás szög, nem könnyű, hogy mozgassa a kívánt pozícióba, majd a szög, a lehető legjobb világítási hatás az ön számára.2. Nem csak bocsátanak ki, napfényes, hangulatos fény a házban vagy irodában, de a funkciója, mint a toll konténer, majd a telefon tartó.3. Töltés USB port jön USB kábel, könnyen hajtott egy power bank.4. Egyszerű, hordozható kialakítás, lehet hajtani könnyen jár, ha utazik, vagy kemping.5. Összehasonlítva más tanulmány lámpa, szem‑tápláló, egyedi design add hozzá a móka a gyerekekkel,Tulajdonságok : Elem Típus : Íróasztal Lamp Material : ABS, valamint PCFunction : Lámpa, toll konténer, majd a telefon holder Length : Kb.36.2 cm-es 14.3 Szélessége : Kb.8.8 cm-es, 3.5 Akkumulátor Típusa : Li-polimer (beépített) Akkumulátor Modell : 603030 Battery Kapacitás : 600m Ah Csomag Lista : 1 x Íróasztal Lamp1 x USB Cable1 x Felhasználói Manual Note : Az asztali lámpa van nyújtva, hogy a leghosszabb mérete miatt kézi mérés, lehet, hogy a kis hibák.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Desk Lamp
Material:
ABS and PC
Function:
Lamp, pen container and phone holder
Length:
Approx.36.2cm / 14.3in
Width:
Approx.8.8cm / 3.5in
Battery Type:
Li-polymer (built-in)
Battery Model:
603030
Battery Capacity:
600mAh
Package List:
1 x Desk Lamp1 x USB Cable :
1 x User Manual :
The table lamp is stretched to the longest size, and due to manual measurement, there may be slight errors. :
Megújítva

Vevők, ahogy választanak