.

.

New
Robotek Kompatibilis az iPhone 11 Pro Max Esetben, Beépített képernyővédő fólia Teljes Test, nagy teherbírású Védelem, Ütésálló Világos Anti-Semmiből Masszív tok iPhone 11 Pro Max 6.5 Inch (Piros)

Robotek Kompatibilis az iPhone 11 Pro Max Esetben, Beépített képernyővédő fólia Teljes Test, nagy teherbírású Védelem, Ütésálló

HUF 1482.30

Készleten
Rendelhető

✔KOMPATIBILITÁSI & élettartama KORLÁTOZOTT JÓTÁLLÁS : úgy Tervezték, hogy az i Phone 11 Pro Max 6.5".Mint ilyen magabiztos a esetben mi áll mögötte a termék 100% - os.Ha valaha is bármilyen kérdés a termékről, kérjük, mindig vegye fel velünk a csere vagy csere ingyenes.Mi nem fedezik a hosszú távú kopás. ✔ 360 FOKOS VÉDELEM : Robotek kettős réteg esetében.Beépített anti-semmiből érzékeny érintőképernyő védő tökéletesen biztosítja a teljes érintőképernyő védelem szorosan illeszkedik az i Phone 11 Pro Max-szel nincs levegő buborékok között a képernyőn. 360 fokos teljes test masszív védelem ellenállni karcolások, hatásai. ✔Nagy teherbírású VÉDELEM KÖNNYŰ SÚLYA : Súlya csak 2oz egy ütésálló design and drop tesztelt.Használt felső sorban TPU anyag gyártása, fedezze jön a legmagasabb minőségi érzékenység, beépített képernyővédő fólia, működik elképesztő kamera, valamint érzékeny érintőképernyő technológiát használja a telefont a szokásos módon, annak ellenére, hogy teljes mértékben fedezett. ✔ÉRZÉKENY TOUCH & VEZETÉK nélküli TÖLTÉS : Tökéletesen kompatibilis az i Phone 11 Pro Max Arca ID funkciók.Pontos tervezés az egyes gombot, majd port alapján az i Phone 11 Pro Max vázlat.Biztosítani kell, hogy minden gombok, kezelőszervek, mint a néma, a teljesítmény, illetve a hangerő gomb működik tökéletesen.Nincs jel blokkoló, csak tegye a telefont a töltési felület eltávolítása nélkül a teljes test esetében. ✔KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : Az egyszerű design tartja a telepítés/eltávolítás gyors segítség nélkül, bármilyen eszközök.Robotek Teljes Test, Nagy Teherbírású Protection - Nagy Teherbírású Tiszta Ügy, Hogy Jön A Robotek Eredeti Csomagolás. ✔360 Fokos Védelem. ✔Jön a Beépített anti karcolás képernyővédő fólia. ✔A vezeték nélküli töltés barátságos, anélkül, hogy eltávolítaná a telefon esetében. ✔Könnyű telepítés. ✔Csepp vizsgálni, erő, kitartás. ✔ Pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosít az összes portok, gombok. ✔ Kiváló ár-Érték arány.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak