.

.

New
Bereajoy a Szuper Nord N100 az Esetben,Szuper N100 az Esetben,[kétrétegű] [Anti-Dobd el] PC + TPU Anyag, Két-in-one Anti-Csepp Védelem Mobil Telefon esetében a Szuper Nord N100 (Fekete)

Bereajoy a Szuper Nord N100 az Esetben,Szuper N100 az Esetben,[kétrétegű] [Anti-Dobd el] PC + TPU Anyag, Két-in-one Anti-Csepp

HUF 556.20

Készleten
Rendelhető

【Kompatibilitási]】Alkalmas Szuper Nord N100[Nem alkalmas Szuper Nord N10 5 G], kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon változat, köszönöm. 【Megjelenés, design]】Dupla rétegű szerkezet, mind a négy sarkát puffer design, hatékonyabban megvédeni a telefont a sérülésektől. 【Belső design]】A belső sáv kialakítása TPU kiváló hőelvezetés hatása. 【Biztonsági védelem]】TPU+PC két-in-one, kettős védelem, a négy sarok anti-esnek, anti-shock, valamint anti-shock, TPU 0,2 mm-rel magasabb, mint a mobiltelefon képernyőjén, nehogy véletlenül csökken a nem törékeny képernyő vakarja a lencse. 【Pontos vágás】 az igazi gép pontos nyitás lyuk pozícióját, valamint hatékonyan hozzáférés az összes gombot, majd a portok.Magas minőségű TPU puha, négy sarkából a légzsák, hogy fokozza az anti-drop funkció a különböző színek, hogy megfeleljen a különböző beállítások Igazi gép nyílt mód, lyuk, pontos, hatékony hozzáférést a különböző gombok, a kikötők, a snap design, könnyű szétszedni.csomag : 1 x TPU esetben.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak