.

.

New
Rierdge Állítható Tavaszi Vihar Ajtó Közelebb, Automatikus ajtócsukó Zsanér, nagy teherbírású Biztonsági Tavaszi Ajtó Közelebb Lakó-Kereskedelmi (Fehér Színű)

Rierdge Állítható Tavaszi Vihar Ajtó Közelebb, Automatikus ajtócsukó Zsanér, nagy teherbírású Biztonsági Tavaszi Ajtó Közelebb

HUF 2023.65

Készleten
Rendelhető

[ Magas Minőségű Rozsdamentes Acél ] Fény ajtó közelebb készült kereskedelmi minőségű Rozsdamentes Acél, Rugós működés, teljesen automatikus zárás, ad egy egyszerű, biztonságos életét, védi az ajtót.A biztonsági tavaszi ajtó közelebb sima záró technológia eltávolítja a ugrál a záró ajtót, s lehetővé teszi, hogy keresztül könnyedén. [ Állítható Zárási Sebesség ] Könnyedén beállíthatja a feszültséget ezen a biztonsági tavaszi ajtó közelebb.Használja ezeket a ajtócsukó átalakítani csuklós ajtók önzáró is segít szabályozni a sebességet záró ajtó védi a zár.Összecsukható támogatás kar lehetővé teszi, hogy használja vagy nem használja bármikor. [ Szándék ] tűzgátló ajtók állítható működik minden típusú közepes ajtó .. jobbra, majd balra nyitott ajtók, fa vagy fém ajtók, lakó -, kereskedelmi ajtók, külső/belső ajtó közelebb, tűzgátló ajtók.Ajtó, ajtó keret kell ugyanazon a gépen belül 1.97" / 5 cm. [ Könnyű Telepíteni ] Könnyen telepíthető az ajtót közelebb az ajtót, mire jön a csavar.Ez az ajtó közelebb van az, hogy csökkentse az intenzitás, amikor bezárja az ajtót, hogy megvédje az ajtók a káros, illetve csökkenti a zajt. [ Rierdge Ígéret ] Ha nem elégedett a vásárlást bármikor, bármilyen okból, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Válaszolunk gyorsan 24 órán belül!Ha számított 30 nap nem 100% - ig elégedett, hogy vissza a terméket visszatérítés!Ez a Rierdge Ígéret.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak