.

.

New
QMay Polimer Agyag Starter Kit, 32 Színek Sütőben Sütni DIY Modellező Agyagot a Mintázó Eszközök, Nem Mérgező & Biztonságos, Művészet, Kézműves Ajándékokat a Gyerekeknek.

QMay Polimer Agyag Starter Kit, 32 Színek Sütőben Sütni DIY Modellező Agyagot a Mintázó Eszközök, Nem Mérgező & Biztonságos,

HUF 2158.65

Készleten
Rendelhető

????Szuper agyag szett : A szett tartalmazza a 32 darab agyag, 0.7 oz (20g) / blokk, 22.57 oz /640g összesen 5 modellező eszközök, kiegészítők, valamint a projekt füzet kerülnek a tároló doboz.Könnyen hordozható, könnyen tárolható. ????Anyag : Nem toxikus, valamint a biztonságos, környezetbarát, Szigorúan Megfelel az ASTM D-4236 Szabványok. ????A Tömeg : Szórakoztató a Gyerekek, Kezdők, hogy a Kis Díszek, Modell Állatok, Karakterek,Húsvéti tojás,kosarak, stb.Nagy mind az elméleti, mind otthoni használatra. ????Funkció : Nem keményedő modellező agyagot - nem megköt, újrafelhasználható, de blendable.Külön-külön csomagolva csomagok, könnyű használat. ????Tipp : Az Agyag nem Száraz, ha egyszer gyúrjuk, akkor lesz puha valaha, Kérjük, dagasztás lassan a palm.Oda-vissza.Javasoljuk, hogy a 3 éves kortól. ????Miután Eladó : kezeljük ügyfeleink őszinteség.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel velünk a cserére vagy a vételár visszatérítésére.QMAY polimer agyag szigorúan betartja az ASTM D-4236, illetve CE (EN-71) előírásoknak, követelményeknek, úgy dönt, nem mérgező, biztonságos, magas minőségű anyagok, puha, tartós, könnyen formában, ideális ajándék, hogy ösztönözze a gyermek kreativitását, illetve kísérik a gyermekek játszanak.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak