.

.

New
PlayMaty Labdát Gödörbe Labdák - 2.36 hüvelyk Ftalát&BPA Mentes Műanyag Óceán Színe Játsszon Gyerekeknek kids babáknak valók a Színházat Játszani Sátor Járóka Medence Party Dekoráció doboz 70 (Rózsaszín)

PlayMaty Labdát Gödörbe Labdák - 2.36 hüvelyk Ftalát&BPA Mentes Műanyag Óceán Színe Játsszon Gyerekeknek kids babáknak valók

HUF 2968.65

Készleten
Rendelhető

♥ DIVAT SZÍNEK : Gödör Golyó kombináció a három szín : Átlátszó, Bézs, fehér, Rózsaszín. ♥ KÖZEPES MÉRET : A 2.36-hüvelyk átmérőjű, nem csak megakadályozza, hogy a gyermekek lenyelése, valamint a veszélyeztető, de azt is illik a méret gyermekek palm megkönnyítjük. ♥ SZIGORÚ MINŐSÉG-Kontroll : Ftalát Mentes BPA Mentes.Használatával magas minőségű műanyag, úgy, hogy minden labda nem könnyű megtörni, egyedi kovácsolás folyamat, úgy, hogy minden golyó rugalmas, környezetbarát, színező anyagot, úgy, hogy minden labda fényes, nincs szaga. ♥ HORDOZHATÓ TÁSKA : Mint a gyűjtemény óceán labdát, a táska könnyű, kényelmes, nem foglal helyet.Nem kell aggódni, ha a labdát úgy kell elhelyezni, hogy miután a gyerekek játszanak. ♥ Még TÖBB JÁTÉK : otthon van a legjobb ellenfél a labdát gödörbe, az óvodában ez a legjobb játék a diákok, a legjobb eszköz a tanárok, illetve a plázában, a tökéletes kiegészítője a vidámparkot.

A javaslat jellemzői

Megújítva

Vevők, ahogy választanak